EEN DAKKAPEL PASSEND BIJ UW WENSEN EN BUDGET

Wij hebben verschillende soorten dakkapellen in diverse maten en stijlen, van modern tot klassiek, om ervoor te zorgen dat uw dakkapel volledig aan uw wensen voldoet. Bovendien zijn onze dakkapellen verkrijgbaar in elke kleur. Omdat elke dakopbouw uniek is, meten wij deze op de gewenste locatie in en plaatsen wij deze op maat.

Onze ervaren vakmensen kunnen uw dakkapel in slechts één dag plaatsen, zodat u niet lang in de rommel zit. Hierdoor kunt u snel genieten van uw nieuwe dakkapel zonder gedoe en lange wachttijden.

NLDakkapel Levert u de beste service en kwaliteit

Wij helpen u met het realiseren van uw gewenste dakkapel!

Waarom kiezen voor NLDakkapel

Werkwijze NLDakkapel

Mogelijkheden dakkapel & opbouw

Als u uw wensen aan ons doorgeeft, dan zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Onze adviseur komt bij u thuis om alle afmetingen nauwkeurig op te nemen. Samen nemen we alle details door, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw dakkapel precies wordt gemaakt zoals u het wilt.

Bouwen dakkapel

Wij bouwen uw dakkapel volledig op in onze fabriek en zorgen ervoor dat het grondig wordt schoongemaakt voordat het wordt getransporteerd naar uw woning.

Plaatsing dakkapel

Op de dag van onze afspraak zullen we ‘s ochtends bij uw huis aankomen met de dakkapel. We bereiden eerst het dak voor en vervolgens plaatsen we de dakkapel met behulp van een kraan op uw huis. Daarna zorgen we ervoor dat de nieuwe ruimte netjes en schoon wordt achtergelaten.

NLDakkapel Levert u de beste service en kwaliteit

Wij helpen u met het realiseren van uw gewenste dakkapel!

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Ik ben zeer tevreden over mijn geplaatste dakkapel! De communicatie vooraf was zeer goed. De monteurs werkten netjes en waren erg professioneel. Ik kan NLDakkapel aan iedereen aanraden.

Sandra Erkamp
Onze nieuwe dakkapel hebben we laten plaatsen door NL Dakkapel en zijn erg tevreden met het resultaat. Musa en zijn team zijn fantastisch, erg vriendelijk en duidelijk in de communicatie zodat we van te voren precies wisten wat we konden verwachten. Wij raden NL Dakkapel dan ook zeker aan!
LU

De heren van NL Dakkapel weten precies wat ze doen, ze voeren vakkundig en servicegericht hun werk uit en hebben bij ons écht het meest uit de mogelijkheden voor onze dakkapel weten te halen. Wij zijn heel erg tevreden en blij met het resultaat en raden hen zeker aan!

Randi de Vries

Kantoor Amsterdam
Maroastraat 2A
1060 LG Amsterdam

E: info@nldakkapel.nl
T: 020 2259 249

 

 

Kantoor Tilburg
Watermanstraat 9
5015 TG Tilburg

E: info@nldakkapel.nl
T: 013-785 0985